• Smart Signage Standard Display, 16/7, 43 inch - slideshow 1
  • Smart Signage Standard Display, 16/7, 43 inch - slideshow 2
  • Smart Signage Standard Display, 16/7, 43 inch - slideshow 3
  • Smart Signage Standard Display, 16/7, 43 inch - slideshow 4
  • Smart Signage Standard Display, 16/7, 43 inch - slideshow 5
  • Smart Signage Standard Display, 16/7, 43 inch - slideshow 6
  • Smart Signage Standard Display, 16/7, 43 inch - slideshow 7

Smart Signage Standard Display, 16/7, 43 inch

Varenummer: ST49U01
Lagerbeholdning:

En moderne signage-skjerm

Med blandt annet Bluetooth og WiFi er dette en signage skjerm for alt mulig. Skjerm serien er designet med ultra tynne rammer, som leder fokuset mot det innholdet som du vil presentere.


 

SoC (system on chip) filbehandling

Skjermen er utstyrt med en fire kjerners prosessor som gjør serien til en av de beste når det kommer til behandling av filer både online og offline. Den også støtter API (Application Programming Interface). Dette gir både leverandører og andre muligheten til å integrere og utvikle alle HTML5-basserte applikasjoner til skjermen.

 

 

 

Kilde bytting

Det er gjort tilgjengelig for å angi hvilken som helst kilde ved oppstart av skjermen. Den kan også bli byttet til hvilken som helst annen kilde ved å bruke planlegger og «failover» senarioer. Dette gir brukeren mest mulig frihet til å kontrollere sine behov, noe som gir en god bruker opplevelse.

SoC programvaren har beskyttelse mot «ikke noe signal» senarioet. Vis USB-en kobles ifra etter at innholdet er satt til å bli vist på skjermen med USB, vil skjermen enten vise ditt personliggjorte banner eller søke etter signal fra andre kilder. (HDMI, skjerm port, etc.). Denne «failover» beskyttelsen er konstruert for en bedre brukeropplevelse.

 

 

 

 

Daisy chain

Skjermen har en innebygget egenskap som gjør det mulig å speile innholdet på skjermen til andre enheter. Ved å bruke display port-ene kan du skape en kjede med skjermer, som åpner muligheten for videovegg mode.

 

Ekstern enhetstilkoblinger

Du vil kanskje tilkoble telekonferansesystemet ditt, skjermdelingssystemet, set-top box, eller eksterne pc-er via HDMI inngang. Til dette formål, hjelper skjermene deg å maksimere brukeropplevelsen med HDMI CEC (Consumer Electronics Control) og HDMI Hotplug evner.

 

 

 

​Operasjonstidsstøtte

Profesjonelle paneler brukt med denne serien er kvalitets bekreftet til å operere 16 timer om dagen uten problemer. I tillegg kommer serien med 400 Nits lysstyrkenivåer egnet for medialt innemiljø.

 

Pixel Shifting

Pixel Shifting er designet til å bli aktivert inne i SoC for å forhindre den potensielle risikoen for at bilde brennes fast i skjermen, forårsaket av et konstant innhold. Med denne funksjonen skrudd på, vil pixlene på skjermen bevege seg i et intervall uten at det forstyrrer den visuelle opplevelsen   

 

 

Produsentens varenummer ST49U01
Størrelse 49"
Oppløsning 1920x1080
Lysstyrke 400 Nits
Tilkoblinger Audio in,DP,DVI-D,HDMI,HDMI-2,RS-232C,USB,VGA
Format 16:9

Dokumentasjon

produktark
produktark fra produsent
Last ned

Spesifikasjoner

produktark
produktark fra produsent
Last ned
produktark
produktark fra produsent
Last ned
produktark
produktark fra produsent
Last ned