• Legamaster ETX series  - slideshow 1

Legamaster ETX series

Varenummer: p-10002
Lagerbeholdning:

De nye ETX-skjermene tilbyr skarpe, høykvalitetsbilder i Full HD og Ultra-HD. Med et metallkabinett, børstet aluminium foran og avrundede hjørner, er ETX-skjermen den perfekte løsningen for krevende miljøer som skoler.

Høy kvalitet og enkelt samarbeid

ETX-serien tilbyr høykvalitets, skarpe bilder i Full HD og Ultra-HD. Den innebygde automatiske lys-sensoren sørger for maksimal bildekvalitet (uansett lysforhold) og reduserer energiforbruket.

Bruk skjermen med og uten å koble til en PC. ETX-serien har en innebygd kontroller som kjører Android 5.0, noe som gjør den mulig å bruke uten PC. Du kan kjøre et bredt utvalg av Android-apper direkte på skjermen.

 
 
 
 
 

 

 

Moderne design

Alt fra metallkabinett med børstet aluminium foran og avrundede hjørner gjør ETX-skjermen til den perfekte løsningen for krevende miljøer som skoler.

Det anti-reflekterte glasset garanterer perfekt lesbarhet og behagelig berøring.

Bruk og kontroll av skjermen styres enkelt ved hjelp av berøringsskjermen. De viktigste funksjonene kan også styres med kontrollknappene på venstre side.

Skjermen kan også styres via et ekstern kontrollsystem. En innbyggingsrouter lar deg sette opp et trådløst nettverk fra skjermen, perfekt for samarbeid.

 

 

 

 

 

Berøringsskjerm

Den avanserte berøringsteknologien bruker infrarøde sensorer til å oppdage berøringspunkter. Enhver pekeenhet (finger, penn eller annen pennformet gjenstand) kan brukes, med opptil 32 samtidige berøringer ved behov for flere brukere. (Windows 7, 8, 8.1 og 10).

Hvorfor velge ETX?

- Avansert infrarød berøringsteknologi
- 32 punkts berøring
- Anti-Glare belegg
- Vifteløs design
- Integrerte høyttalere
- Automatisk lysstyrkejustering
- Lavt energiforbruk
- Slim design
- Bygget inn Android-kontroller - Innebygd Wifi ruter
 

 

 

Datablad

Produktark 75
Produktark fra produsent
Last ned
Produktark 65
Produktark fra produsent
Last ned