• Classbuddy for Ipads - Sync and Charging for up to 16 - slideshow 1
  • Classbuddy for Ipads - Sync and Charging for up to 16 - slideshow 2
  • Classbuddy for Ipads - Sync and Charging for up to 16 - slideshow 3

Classbuddy for Ipads - Sync and Charging for up to 16

Varenummer: CBYT-UC-016
Lagerbeholdning:

ClassBuddy ladevogn gir kostnadseffektiv håndtering og sikker lading for opp til 8, 15, 20 eller 30 bærbare datamaskiner, eller opp til 30 nettbrett. Alle enhetene lades samtidig. ClassBuddy gir mye for pengene for ethvert behov og budsjett.

 

Bærbare datamaskiner og nettbrett bruker enhetenes egne strømadaptere. Alle enhetene lades samtidig uten fare for overspenning eller at sikringer går. Strømadaptere og kabler lagres sikkert på hyllen ved siden av enheten og kan festes med bånd og klips som følger med vognen.

 

I ladevognen inngår LapSafes eget system for energisparing, som gir en sikker brukeropplevelse. Dette inkluderer power-on-belysning, overspenningsvern og beskyttelse mot restspenning.

 

Kompakt

Med en vekt på bare 60 kg (15 laptops) er ClassBuddy-vognen lett og praktisk, noe som gjør det enkelt å dele IT-ressurser mellom ulike klasserom. Den er utformet for å ta opp minst mulig plass i klasserommet eller på lageret.

 

Kjøling

ClassBuddy for bærbare datamaskiner ventileres på naturlig måte, slik at kald luft strømmer inn gjennom ventilasjonen til basen og hyllene, og en bakre åpning hjelper luften å passere opp og ut av vognen. Når dataoverføringsalternativet inngår (følger ikke med, se alternativer), kommer også dobbel termostatstyrt ventilasjon som standard.

 

Konstruksjon

ClassBuddy-vognens sveisede stål-kabinett og sikre lås i tillegg til ståldørene gjør den sikker for sentralisert håndtering av mobile IT-enheter. Dørene er montert med hengsler i full høyde for å minimere mulighetene for tyveri. Vognen har innfelte håndtak for enklere oppbevaring. Separate nøkler til den bakre luken for å forhindre tilgang for uvedkommende.

 

Kvalitetshjul er inkludert, to har bremsefunksjon for å garantere sikkerhet og stabilitet. Hjulene har 360° bevegelse for økt mobilitet.

 

Kvalitetssikret

ClassBuddy ladevogn oppfyller alle British Safety Standards,er CE-sertifisert og oppfyller alle HSE-retningslinjer. 3 års garanti.

 

Farger

ClassBuddy finnes i følgende farger: blå, svart, grønn, gul og rød.

 

Alternativer

ClassBuddy finnes med to tilvalg som gir ekstra funksjonalitet og kapasitet.

 

Dataoverføring (visse modeller)

Tillater samtidig overføring av data til alle enheter (dobbel termostatstyrt ventilasjon følger med).

Radio Access Point:

Koble ClassBuddy til et trådløst nettverkspunkt.

Produsentens varenummer CBYT UC 016

Dokumentasjon

CBYT-UC-016.pdf
Last ned